top of page
Despre "Sail La Vie"

In anul 2015, cativa oameni pasionati de yachting s-au cunoscut si au inceput sa concureze in competitiile de sailing sub numele de "Sail La Vie". Desi componenta echipei s-a modificat in decursul anilor, a ramas constanta ideea exprimata de numele ei, si anume "o combinatie intre pasiunea pentru sailing si placerea de a trai".
  
Inca de la inceput, "Sail La Vie" a concurat in competitiile nationale la categoria cruisere, pe diverse veliere. Cea mai buna performanta a venit in 2017, când alaturi de velierul Constantza (Beneteau Oceanis 473) am castigat Cupa Romaniei la categoria ORC B. Aproape firesc, pasul urmator a fost sa infiintam clubul de yachting "Sail la Vie" în 2018 si sa ne afiliem la Federatia Romana de Yachting. In sezonul competitional 2018, clubul a avut o echipa inscrisa in Cupa Romaniei si doua in Campionatul National al Romaniei.

Constantza Sail La Vie

Scopul clubului este acela de a promova sailingul si de a aduce aproape skipperi, sailori si oameni pasionati de sailing, toti fiind bineveniti in "Sail La Vie". Pentru a ne atinge scopul, ne propunem sa inchegam o comunitate de pasionati de sailing, sa organizam evenimente legate de sailing, sa formam echipe pentru competitiile de sailing si sa organizam croaziere de sailing.

Membri Fondatori

Mihai Badea

Mihai Badea

Alin Copindeanu

Alin Copindeanu

Marius Dan

Marius Dan

Alexandru Ernest

Alexandru Ernest

Catalin Homeag

Catalin Homeag

Cornel Bossenmayer

Cornel Bossenmayer

Letitia Popa

Letitia Popa

Cosmin Paulet

Cosmin Paulet

Teodor Sofronie

Teodor Sofronie

IMG-3293.JPG

Mihai Terteleac

FB_IMG_1542882219389.jpg

Mihai Matei

Vlad Balan

Vlad Balan

bottom of page