top of page
  • Writer's pictureTeodor Sofronie

Membru “Sail La Vie”

Daca esti membru al Clubului speram ca vrei sa participi la activitati, evenimente sau sa te implici in viata clubului. Vom crea, asadar, o serie de postari in categoria “Membru Sail La Vie” in care iti vom aduce la cunostinta ce poti face, ce avantaje si oportunitati ai ca membru al Clubului "Sail La Vie".

Stii ca orice membru este binevenit sa se implice in viata Clubului in limitele pe care le vrea si de care dispune. Clubul are oricand nevoie de suport si sutinere. Prin urmare te asteptam alaturi de noi in fiecare zi, de luni pana vineri, de la 10 la 17, la sediul nostru din strada Matasari nr.38, Bucuresti.

Participa la Regate


Fiind membru al Clubului ai posibilitatea sa faci parte dintr-un echipaj “Sail La Vie” la regatele din cadrul Cupei Romaniei sau Capionatului Romaniei. Poti participa la intreg sezonul sau numai la regatele pe care le doresti, bineinteles in limita locurilor disponibile. Poti vedea calendarul competitional pe acest an aici



De ce sa participi la regate?


In primul rand iti vei perfectiona cunostintele practice legate de sailing. In cadrul unei regate manevrele trebuie facute exact si rapid, avem antrenamente si sesiuni de discutii teoretice, poti incerca diverse posturi si indiferent de locul si postul pe care il vei avea, cu siguranta la sfarsitul unui an competitional vei sti cum se numeste fiecare lucru de pe barca si cum se foloseste corect.


In cadrul unui echipaj se creaza legaturi si prietenii. Membrii fondatori ai Clubului s-au cunoscut mai intai ca parte a unui echipaj de regate si trebuie spus ca mereu atmosfera din cadrul echipajelor Sail La Vie a fost una extrem de placuta, speciala. Relatia dintre noi si atmosfera de la competitii este, cred, unul din principalele lucruri pentru care suntem recunoscuti in cadrul comunitatii de sailing. Fotografiile exprima foarte bine acest lucru: Galerie 2017, Galerie 2018


Exista o comunitate in jurul competitiei, comunitate din care vei face parte, participarea la regata inseamna si socializare, interactiune cu membrii celorlalte echipaje si cluburi si bineinteles petrecerea de sambata seara a fiecarei regate.


Multi dintre participantii la regate sunt oameni care au joburi solicitante si ii auzi spunand ca aceste competitii sunt ceea ce ii face sa se deconecteze cu adevarat si sa se relaxeze.


Exista deci motive bune sa participi la regate. Daca vrei, contacteaza-ne si vei afla care sunt conditiile si costurile.


Noi iti garantam ca este o experienta care merita incercata. Te asteptam!


139 views0 comments
bottom of page